Anita Hahyary / APhart Photography

Contact en route

Kunstwerkplaats De Möllerwerf ligt aan de Oude Boekeloseweg 33e te Hengelo, rechts van de Boekelosebrug, op het voormalige Möller en Co terrein.

Telefoon: 06 53844205
E-mail: stichting074pk@gmail.com

Lopen of fietsen
Vanaf Station Hengelo 1 kilometer over Laan Hart van Zuid, na de kruising met de Breemarsweg de eerste afslag rechts naar de Ketelmakerij. Vanaf daar de eerste afslag links naar de Oude Boekeloseweg. Na 300 meter voorbij gebouw 33 doorlopen richting het water en dan zie je Kunstwerkplaats de Möllerwerf aan je linkerhand. Als de roldeur niet openstaat, vind je de hoofdingang links van de roldeur om de hoek van het pand.

OV
Vanaf CS Hengelo bus lijn 10, uitstappen bij Bushalte Ketelmakerij.
Ketelmakerij inlopen, eerste afslag links de Oude Boekeloseweg in. Na 300 meter voorbij gebouw 33 doorlopen richting het water en dan zie je Kunstwerkplaats de Möllerwerf aan je linkerhand. Als de roldeur niet openstaat, vind je de hoofdingang links van de roldeur om de hoek van het pand.

Auto
Vanaf de A35, afslag Haaksbergen en Hengelo Zuid, Haaksbergerstraat richting Hengelo, eerste afslag rechts naar Diamantstraat. Deze gaat over in de Boekeloseweg, over de Boekelosebrug neem je de eerste afslag links naar de Ketelmakerij, dan de eerste straat links inrijden naar de Oude Boekeloseweg.
Aan het einde van de Oude Boekeloseweg rij je voorbij gebouw 33 rechtdoor richting het water en dan zie je het gebouw van Kunstwerkplaats de Möllerwerf en de parkeerplaats aan je linkerhand. Als de roldeur niet openstaat, vind je de hoofdingang links van de roldeur om de hoek van het pand.